previous arrow
  next arrow
  Slider

  Vårkänslor

  IMG 7519

  Vädret i Östersund har varit extremt växlande de senaste veckorna. Inte allt för många dagar sedan visade termometern -20 och nu är det istället plusgrader. Man märker att snön minskar fort i kombinationen av värme, sol och blåst men jag tycker också det är lite skönt med värmen. I måndags var jag ute på en skidtur i spikbodarna och det kändes nästan som om jag var ute på vårskidåkning med sol som fortfarande värmde på eftermiddagen! Så härligt och skönt att slippa det tröga kallföret!

  Jag vet att jag inte ska dra för stora växlar i hur det känns i träningen men jag tror verkligen att det börjar vända lite nu även fast det hela tiden går 2 steg fram och ett bakåt. Det är aldrig en totalvändning men det har jag inte heller förväntat mig. Att ha tålamod i sånna här saker kan vara det tråkigaste som finns men jag vill verkligen att det ska bli bra och då hjälper det inte att stressa. 

  Jag vilar fortfarande var tredje dag och har inte än börjat köra intervaller. Dock så verkar kroppen svara bra på styrka och nu kommer jag börja lägga in dubbelpass under vissa dagar. Såklart handlar det då om korta pass fortfarande men det är ändå ett steg i rätt riktning!

  © 2015 Inspinite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper

  Please publish modules in offcanvas position.