previous arrow
  next arrow
  Slider

  Sol och VM guld!!!

  IMG 7505

  Klockan är bara fyra men jag har hunnit haft en väldigt bra dag hittills! Började med en löptur i sol och sedan såg jag de svenska damerna vinna VM guld i stafett!! Så kul och häftigt att se, fick verkligen gåshud av deras presationer! Jag hoppas att min kropp också ska orka tävla snart! Nu är jag ändå påväg åt rätt håll och har hittat en bättre känsla i träningen än vad jag haft tidigare. Det är som tidigare att jag vilar var 3e dag men som jag skrev i förra inlägget har jag nu börjat tränat dubbelpass en del dagar. Bara den saken att få en hel "träningsdag" ger mycket motivation och känns superkul! Än så länge har jag inte kört intervaller men om jag tänker smart nu och inte stressar för mycket så tror jag att de lite tuffare passen inte är alltför långt borta!

  Något som jag märkt under de här månaderna är att kroppen behövt mer tid att återhämta sig efter pass som tidigare klassats som lugna eller korta. Den andra delen har varit att jag inte orkar under själva träningen, jag har verkligen velat men när jag kommit till en backe har jag inte haft en chans att orka åka ordentligt uppför och det har istället slutat med att jag gått eller saxat väldigt långsamt. Framsteg nu är att jag orkar åka på skidorna på ett annat sätt vilket är mycket roligare! Återhämtningen är fortfarande sådär men jag gör mitt bästa för att kroppen ska orka med!

  Jag tror det är väldigt viktigt att ha mål framöver för att inte tycka att allt känns kört. Mina mål handlar mycket om det nya träningsåret som startar i början av maj och hur jag vill lägga upp träningen framöver. Lite mer kortsiktigt vill jag vill jag ta nästa steg i träningen just nu vilket bl.a. är att börja med lite intervaller. Ska lyssna på kroppen och bestämma med min tränare Irina när det är dags att prova. Har också som mål att komma igång med löpning tidigare i vår än föregående åren. Något som verkar kunna bli ett måste eftersom snön håller på att försvinna nu redan i februari. Hoppas att kroppen vill hänga med på dessa mål och att jag får hålla mig frisk och skadefri!

  © 2015 Inspinite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper

  Please publish modules in offcanvas position.