previous arrow
  next arrow
  Slider

  Holy race

  IMG 1230

  Sedan sist har jag verkligen lyssnat på rådet från min tränare och gjort det som känts kul! Min kropp var totalt sänkt efter Åre lägret och jag fick börja om litegrann för att samla lite energi. Veckorna efter har jag haft få timmar och istället försöka hittat sådant som känns kul för dagen. Ibland har det varit en rullskidtur som lockat och andra dagar har det blivit helt annat som yoga, spinning eller orientering. I fredags bestämde jag mig för att åka och simträna för första gången på flera år. Simmade i 2 h och efter det fick jag träningsvärk i massa muskler som troligen inte används så ofta. Man blir så trött av att vara i vattnet men jag tyckte det var kul, nästa mål är att lära sig en bra teknik i crawl!

  Jag vilar fortfarande var 3e dag men det är nog bra, jag kan känna att kroppen behöver återhämtning efter två träningsdagar även om det kan kännas som att vissa vilodagar blir lite sega. Därför har jag försökt göra mycket som man annars inte hinner. Har bland annat varit några dagar till Sundvall med Anton men också hängt lite hemma i Ås för att vara med min syster innan hon skulle åka till San fransisco ett år som au pair!

  En riktig utmaning som jag gjorde för några veckor sedan var att springa löptävlingen Holy race som några klubbkompisar till mig anordnade. Det var min första riktigt tävling som ställde upp i på nästan 9 månader. Ett 12 km långt terränglopp från Alsen till Ede. Kroppen är ju som sagt inte i nån toppform men jag är glad att jag var med och sprang igenom ändå, verkligen en milstolpe! Tuff och fin bana och ett bra träningspass. Skönt ändå att tävla utan några som helst prestationskrav från sig själv.

  © 2015 Inspinite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper

  Please publish modules in offcanvas position.