previous arrow
  next arrow
  Slider

  Gotland!

  IMG 1768

  Klubben åkte för andra året i rad till Gotland på läger för någon vecka sedan. Vi var borta hela tio dagar men då räknat två resedagar och en vilodag under veckan. När jag var liten så var vi på Gotland nästan varje sommar med familjen och det är verkligen en av mina favoritställen. Miljön och naturen är så annorlunda jämfört med Jämtland och man får nästan utomlandskänslor. Långa vita sandstränder och en helt annan grundvärme än vad jag är van vid (Östersund är väl inte direkt känt för sitt varma, tropiska klimat).

  Lägret blev väldigt bra och jag är glad att jag kunde vara med på en hel del. Jag får fortfarande dippar ganska lätt och försöker vara försiktig. Kliver ofta av passen innan dom andra eller försöker hålla ner intensiteten. Det bästa passet under veckan var nog det sista på hela lägret, en långtur på cykel längst havet i solnedgången. Det var verkligen superfint trots svår terräng ibland!

  Förutom träningen hann vi även med en dag i Visby för att bl.a. testa glassen på Glassmagasinet där dom har över 300 sorter och sista dagen innan hemresan gick några av oss en grundkurs i Kitesurfing! Jag var livrädd innan för jag hade bara sett klipp på när folk kraschade men det var faktiskt kul att prova på! Vi var lååångt ifrån proffs men ändå häftigt att få lära sig litegrann och se dom andra som surfade runt omkring. 

  Sammanfattningsvis ett bra läger! Jag har varit seg efteråt men det hade jag egentligen räknat med, det var ändå värt att följa med!

  © 2015 Inspinite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper

  Please publish modules in offcanvas position.