previous arrow
  next arrow
  Slider

  Sista dagarna av 2019

  IMG 2206

  En månad sedan sist jag skrev så det har verkligen hunnit med mycket. December har varit en ganska bra månad förutom att jag gått på ännu en smäll där kroppen sa stopp.. Jag fick vila i nästan 2 veckor och tog prover igen men denna gång blev det inte så långdraget som tidigare. Vilan gjorde mycket så jag har kunnat komma igång nu igen med lite träning och känner mig mycket piggare även utanför träningen. Det har verkligen varit skönt att slippa den tröttheten nu under jul så att jag istället kunnat umgås med familjen, släkten och kompisar.

  Julen har vi som vanligt spenderat i stugan, julafton blev väldigt lugn och dagen bestod av skidåkning, mat och att umgås med släkten. Så har även mellandagarna sett ut. I förrgår kom Filippa och hälsade på och sov här en natt, hon bor egentligen i Karlstad nu så vi passar på att ses så mycket som möjligt när hon är hemma i Östersund! 

  Träningen just nu känns väldigt kul och det är så fina och långa spår här just nu. Det har verkligen inte varit en självklarhet med mycket snö de senaste åren. Idag tog jag vilodag och vi började dagen med att gå på morgonyoga här i Duved, superskönt och mysigt! Senare idag ska jag träffa Signe en sväng och sedan heja på min kusin Johan som åker första tävlingen i Tour de ski. En bra lördag helt enkelt! 

  © 2015 Inspinite. All Rights Reserved. Designed By PCMShaper

  Please publish modules in offcanvas position.